Стъклените врати на Борман България

Случайно попаднахме на една фирма в София, от която наш приятел беше закупил интериорни стъклени врати. Той беше много доволен и според него качеството е на много високо ниво, а цените са приемливи. Беше изучен от обслужването и от начина на контактуване с клиентите. Затова решихме да направим интервю със служител на фирма Борман България, който отговаря за стъклените интериорни врати в София.

На фирмата попаднахме от сайта за обяви alo.bg, оттам видяхме и профила на фирма Борман.

Всички са наясно, че в магазините се предлагат разнообразни стоки и те са търговски помещения. Най-често всичко се случва на закрито, за това вратите не са каприз, а необходимост.

Много по-лесно е да се избере врата за магазина, отколкото за офиса или дома. Ние от Борман смятаме така и ще се опитаме по-подробно да ви обясним за какво точно става въпрос.

За вход в търговските помещения са най-подходящи стъклените врати. Те могат да се слеят с интериора, а прозрачността им е много ефектна и привлича повече клиенти, които обичат да се заглеждат.

Клиентите могат да видят всичко, което е налично в магазина и да изберат, още преди да са влезли. От самата улица ще видят какво е изложено и нещо ще привлече вниманието им. Тези врати имат много добра топло и шумоизолация, защото се правят от закалено стъкло. Могат да се използват и в помещения, където влагата е повече, като например в хранителните магазини. Те имат способността да я спрат и да не допускат да се появи мухъл.

Фирма Борман препоръчва на всички собственици на търговски помещения да монтират допълнително метални решетки от тип щора, защото по този начин ще имат още по-голяма защита. Все пак тези врати са стъклени и този факт не бива да се подценява.

Стъклените врати се почистват много бързо и лесно. Всичко става с разтвор от почистващ препарат и мека кърпа. Тези врати могат да се слеят с витрините и да изглеждат като тяхно естествено продължение.

Все още се забелязват малки квартални магазинчета с дървени врати, а ние не можем да си обясним защо собствениците им не се грижат за фасадата на търговското си помещение и допускат загуба на потенциални клиенти. Всеки би влязъл в по-добре изглеждащ магазин и би предпочел да пазарува от него.

Вратите могат да бъдат както с прозрачно, така и с матирано стъкло. Върху тях е възможно да има декоративни елементи, но те се поставят само ако клиента желае това.

Стъклените врати се сливат много успешно с интериора на помещението към което са монтирани. Стъклото е толкова добър материал, че в бъдеще се очаква да бъде използван масово от всички магазини, които искат да имат красива и стилна входна врата.

Вашият коментар